Go toLogge inn Go toRegistrer deg
Hundesenger elsket verden rundt. 4 størrelser. 3 farger. 5 pelstrekk.

La din hund sveve på skyene

Tilgjengelig i S, M, L og XL i flere variasjoner

Din hund kan legge seg ned, synke inn, og drømme seg bort. La din hund sveve på skyene!

Hygiene på et nytt nivå

Vaskbar overdel med glidelås

Overdelen i pels er ikke bare utrolig behagelig for din hund, men også praktisk for deg. Med en enkel glidelås er det enkelt å ta av og vaske i maskin. Dette bidrar til et friskere og hygienisk miljø for din firbente venn, og sørger for at sengen alltid er ren og innbydende.

Himmelsk utenpå og innenfor

Vannsikker for bruk utendørs

Uansett hvor din hund foretrekker å sove, så ordner denne hundesengen saken. Selv i regn og hagl, eller sterk sol, så holder denne luksuriøse hundesengen på form og farger.

Bygd for å vare

Livslang kvalitet og komfort i hver hundeseng

Kvalitetsmaterialene og det robuste designet betyr at de vil være en del av din hunds liv i mange år. Med riktig omsorg, kan disse sengene overgå forventningene, og mange eiere deler historier om deres langvarige bruk og komfort.

2019202020212022202320242025202620272028
Clock graphic Clock effect hour hand Clock effect min hand Clock effect second hand

🛡 Risk-Free Shopping

Tøffe og bestandige materialer

Vår hundeseng har en tøff og bestandig base som tåler ekstremt mye. Tross luksus og komfort, er også materialene som inngår meget slitesterke og standhaftige og tåler en røff behandling.
Hundesenger kommer med 12 måneders biterforsikring og 30 dagers åpent kjøp. På denne måten blir ditt kjøp nærmest risikofritt. Kjøp din nye hundeseng, trygt vitende om at du dekkes enten det skulle skje skader på sengen eller andre hendelser. Vi er her for å sikre at du blir så fornøyd som mulig!

Hold varmen. Og kulden

Holder varmen om vinteren og kulden om sommeren

Ekstreme temperaturendringer holder ikke hundene dine våkne om natten med denne hundesengen. Det sørger nemlig teknologien på innsiden av din nye hundeseng for!

⭐⭐⭐⭐⭐

«💕Den eneste ulempen er at hunden nekter å gå ut av den sengen igjen 🤣 » – Heidi Ø.

Dersom hundene kunne snakke ... så ville de delt sin glede

For å gjøre deg enda tryggere på at du velger det rette for din hund må du gjerne ta en titt på hva våre kunder synes om hundesengene fra Ambient Lounge. Her vil du få ærlige meninger om våre produkter og kunne se hva andre liker med sengene utformet for menneskets beste venn.

Din beste venn fortjener utmerket komfort!

Den unike teknologien og førsteklasses tekstil gir hunden din det den fortjener.

Smartvent™ ventilasjonssystemet

Pakk hunden din i skyene

Smartvent ™ -systemet, kombinert med et tykt og luksuriøst pelsdekke, gjør at hundene kan skvise ut luften forsiktig når de legger seg for å oppnå den ultimate sovekomforten.

Størrelse på hundeseng

Hvilken størrelse skal jeg kjøpe til min hund?

Du kan ikke sette en prislapp på din hunds lykke. Men når du ser deres søte ansikter kose seg i en hundeseng, så kan du bare ikke la være. I tillegg er sjansene endelig store for at du kan få tilbake din egen sofa og seng!

Gratis frakt over hele landet!

Klikk på størrelsene nedenfor for å se modellene

STØRSTE PÅ MARKEDET!

Vil du kjøpe til mennesker?

Ikke bare for hunden – vi selger til eieren også!

Ikke la dyrene ha all moroa... Ambient Lounge har et godt utvalg av møbler innendørs og utendørs. Hev atmosfæren i ditt hjem i dag!

top-navigate-icon.png