Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Hos Ambient Lounge tar vi sikkerhet på alvor. Våre saccosekker og materialer er testet for å bli godkjent av sikkerhetskodene som benyttes innen norske og internasjonale standarder. Vi jobber for sikre saccosekker for både barn og dyr, slik at du kan lene deg tilbake og ikke bekymre deg for en eneste liten ting.

Vennligst les om saccosekk sikkerhet nedenfor:

Hva er Safety Locking Zip?

En Safety Locking Zip er en glidelås som veldig få barn er i stand til å åpne. Vi vil at barna skal være helt trygge, og på ingen måte komme seg inn i saccosekken, og det er nettopp derfor vi følger standardene som Norge, USA, og det internasjonale markedet har satt for denne sikkerheten.

Ambient Lounge ® sine saccosekker benytter seg av YKK glidelåser, som er blant bransjens beste, for å forhindre at barna kommer seg inn til isopor perlene. Funnelweb system tillater dessuten fylling uten søl – og saccosekken kan også lukkes en andre gang på innsiden for ekstra sikkerhet, noe som gjør Ambient Lounge sine saccosekker til Verdens Sikreste.

Åpne Ambient Lounge ® sin Safety Zip

Vennligst bruk en binders eller lignende gjenstand for å åpne glidelåsen ved å legge denne inn under låsen og løfte sekken opp. Så snart låsen er åpnet kan du dra glidelåsen frem og tilbake for å åpne og lukke. For barnas sikkerhet, vennligst forsikre deg om at bindersen er fjernet når du lukker og forlater saccosekken.

safety-page-image

ADVARSEL:

SMÅ ISOPOR PERLER KAN VÆRE FARLIG FOR SMÅ BARN OM SVELGET ELLER PUSTET INN. DETTE KAN RESULTERE I KVELING ELLER BLOKKERE LUFTVEIER.

 

top-navigate-icon.png