Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Funnelweb logo

Når du kjøper en saccosekk hos oss, er alltid fyllingsmassen (perlene) inkludert i prisen. Du trenger dermed ikke å kjøpe disse separat.

Påfyll av saccosekker har aldri vært så enkelt før.

Du trenger ikke lengre å kjøre rundt massive sekker i handlevogna på kjøpesenteret, søle isopor perler over stuegulvet, kjempe mot sekken mens du fyller, eller få med hele familien på prosessen. Ambient Lounge sine saccosekker kommer nemlig med patenterte Funnelweb™ Zip &Tip System, som blir levert i en miljøvennlig og gjenbrukbar bag. Det er en enmannsjobb som er rask, praktisk og enkel. Funnelweb kan benyttes for alle typer saccosekker, også de uten Funnelweb teknologi innebygd.

Vi tilbyr også isopor perler som er mindre, mer kondenserte, og ikke minst i en høyere kvalitet som varer lengre enn det som blir tilbudt i massemarkedet. Ingenting slår det å sitte. Vi er et av de første firmaene som ene og alene er dedikert til saccosekker her i Norge.

Med Funnelweb® System trenger du aldri å søle isopor perler igjen. Det eksklusive lukkesystemet tar vekk alle problemene som er involvert i å fylle og tømme saccosekker. På under 30 sekunder er alt du trenger å gjøre å koble den indre saccosekken med fyllesekken og sette i gang. Fordelene er derimot ikke bare begrenset til praktiske goder; å ta vare på saccosekken er også mye enklere. Du kan tømme og rengjøre trekket på sekunder. Se hvor enkelt det er å overføre isopor perler med vårt Funnelweb® system.

Skjemaet nedenfor anbefaler fyllenivåer og hvor mye du bør kjøpe til din spesifikke saccosekk. Vennligst noter at personlige nivåer av komfort varierer, og isopor perler kan flates ut, så det å kjøpe litt mer enn man faktisk trenger er alltid best.

Hent fyllsekk

Åpne opp

Koble sekkene

Strekk sekkene

Løft fyllsekken

Nyt luksuskomfort!

 

top-navigate-icon.png