Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Følgende er våre vilkår og betingelser for bruk av siden. Vilkår kan bli endret, slettet eller lagt til når som helst. Som kunde er du bundet av disse vilkårene, betingelsene og/eller endringene. Vi jobber kontinuerlig med å perfeksjonere produktene våre og nettsiden, og derfor ønsker vi tilbakemeldinger og forslag. Vi har utviklet denne personverns politikken fordi vi vil at du skal føle deg trygg på ditt privatliv og din sikkerhet hva gjelder personlig informasjon.

Vi er forpliktet til å beskytte din sikkerhet

Denne siden og dens innhold blir vist som den er, og det gis ikke noen garantier av noen type, inkludert men ikke begrenset til garantier knyttet til siden selv, betalingsløsninger, og lignende. Ambient-lounge.no gir ingen garantier for at siden ikke har feil, virus, eller andre skadelige komponenter.

Pris og tilgjengelighet kan endres uten notifikasjoner

Ved å bruke denne siden påtar du deg det fulle ansvaret for alle kostnader knyttet til reparasjon av utstyr som har blitt brukt for å kjøre denne nettsiden og for å gi deg muligheten til å benytte nettsiden. Ingen agenter, inkludert men ikke begrenset til, ledere, direktører eller ansatte vil stå ansvarlig for noen form for skader relatert til din bruk av denne nettsiden.

Bruk av personlig informasjon

Ved Ambient Lounge respekterer vi retten til private e-post kontoer, og vi lagrer dine e-post kontoer like sikkert som alle andre deler av din personlige informasjon på ambient-lounge.no. Vi sender deg ikke uønskede e-post meldinger eller søppelpost, og din informasjon vil ikke sendes til andre organisasjoner utenfor Ambient Lounge uten din fulle aksept. Allikevel kommer vi for eksempel til å bruke e-posten for å minne om ordre som ikke er fullførte. Vi vil også bruke e-posten for å minne deg om oppdateringer og nyheter på vår side. Dersom du ikke ønsker om å bli informert om dette, vennligst meld deg av nyhetsbrevet med linken på bunnen av alle e-poster.

Tredjeparter

Tredjeparter på nett som du kan trykke på linker til gjennom ambient-lounge.no er ikke dekket av vår Personverns Politikk, så vi ber deg være forsiktig når du gir fra deg personlig informasjon online. Ambient Lounge påtar seg ikke noe ansvar for disse sidene.

Opphavsrett og merkevare

i) Med mindre noe annet er oppgitt, så er tekst, illustrasjoner, design og fotografier på denne nettsiden beskyttet av opphavsretten i Norge og internasjonale opphavsrettslover.
ii) Du kan kun lese, skrive ut og laste ned innhold for privat bruk.
iii) Du kan sende en link til denne siden fra enhver annen nettbutikk eller annen nettside, men ikke (med mindre det er tydelig akseptert av oss skriftlig) på noen måte gi inntrykk av at vi er assosiert med eller har godtatt en slik nettside.
iv) Du kan ikke kommersialisere eller kopiere innholdet uten vår tillatelse.
v) Bruk av denne siden inngår under våre vilkår og betingelser for bruk.

top-navigate-icon.png