Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

om-oss

Det hele startet med en lidenskap og et konsept fra vår Melbourne-fødte designer og grunnlegger Grant Morris –

helt tilbake i 1998 – om å lage vakre, sofistikerte, og appellerende, myke møbler med god struktur og form... av komfortable og funksjonelle materialer.

Grant og hans designteam våget å puste liv inn i sakkosekk-kategori med ferske og nye design. Mye ble påvirket av det moderne, australske interiørlandskapet, som ble satt i gang med en avslappet kafe og urban kultur i Melbourne. Som reiseglade mennesker, så hadde Ambient Lounge® teamet hele veien en global visjon om at den tidløse kulturen for myke møbler ville bli elsket i alle land – og teamet mente at det ikke var noen grenser for vekst og innovasjon når denne forkjærligheten ble kombinert med moderne tekstiler. Komfortable, lave, strukturerte og polstrede sittegrupper kjenner ingen grenser, og disse har nå inntatt hjem i hundrevis av år fra Istanbul, New York, St Petersburg, London, Kairo, Shanghai, Amsterdam og Kyoto.

 

Ambient Lounge acoustic sofa bean bag in Cambodia

 

Lightweight Butterfly Sofa bean bag by Ambient Lounge in Tokyo

En enkel reise? Vel... egentlig ikke! Det er tøft å løfte frem en ny kategori innen møbler. Mange år med research, maler, ressurser, prøver, svette og tårer gikk med i utviklingen av det som nå har blitt en verdenskjent kolleksjon. Ambient Lounge har transformert den saccosekken til et inspirerende og moteriktig designmøbel som du kan stole på at har blitt produsert av dedikerte designere.

Som oppfinnerne av Funnelweb zip & tip systemet, stropper internt i saccosekken, flere kammere, og designere uten sidestykker, så har virkelig denne merkevaren funnet en nisje for seg selv. Både moderne huseiere og kommersielle bygninger trengte noe så vakkert, men samtidig avslappende, både innendørs og utendørs.

Der Ambient Lounge® først ble lansert i Storbritannia og Australia tilbake i 2004, så har selskapet nå blitt en global merkevare som selges i de fleste land. Selskapet fortsetter veksten med fokus på å være en autoritet i markedet og å bidra med banebrytende innovasjoner. Lederne i markedet sier seg enig i at Ambient Lounge® sine saccosekker er et paradigmeskifte innenfor utviklingen av saccosekker; med en stil som blir brukt i høyt profilerte prosjekter for kafeer, penthouse leiligheter, kinoer, og luksusleiligheter – så vel som studentboliger og Airbnb leiligheter.

I dagens hektiske samfunn setter vi alle pris på vår fritid, som sakte svinner hen. Så enten du tar det med ro med en kaffe latte, leser en engasjerende novelle, blir grepet av en thriller, eller ser favorittlaget ditt ta hjem seieren, så er Ambient Lounge® sin saccosekk det beste setet i huset.

Nyt din Ambient Lounge avslapning! 

 

 

Ambient Loung Ambient Loung
Ambient Loung Ambient Loung
Ambient Loung Ambient Loung
top-navigate-icon.png