Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Vi samarbeider med Klarna - som gjør det lettere for deg å handle

Klarna ble etablert i 2005 med ideen om å forenkle kjøp. Dette gjør vi ved å la forbrukeren først motta varen og betale etterpå, samtidig som han tar på seg kreditt- og bedragerisikoen for leverandørene. I dag er Klarna et av Europas raskest voksende selskaper. Delvis oppringing og faktura kan velges i tilfeller hvor det er mer enn 3 dager før avreise, og at totalprisen for bestillingen er minst 1000 kr og maksimalt 50 000 kr.

paynow

Betal nå

Bare ett trykk unna: Hvis du vil betale hele beløpet på en rask og sikker måte, kan dette gjøres med vanlig kredittkort eller debetkort. Du kan lagre kortinformasjonen din slik at betalingen blir enklere, og slik at du kan betale med bare ett tastetrykk neste gang du handler.

Betale senere

Kjøp, prøv og betal senere: Hos oss kan du velge å kjøpe produktet, prøve det og betale fakturaen senere - helt gratis. Normal betalingsfrist er 14 dager for faktura.

paynow

Delbetaling

Del regningen i flere avdrag: Du trenger ikke å betale hele beløpet med en gang - noen ganger er det behov for å ta mindre beløp av gangen i stedet. Du trenger bare å søke om en delbetaling. Vi tilbyr lave renter som gir deg frihet til å kjøpe varen du trenger med en gang.

Alt du trenger for å betale er mobilnummeret ditt, så betaler du i Vipps med et klikk. Helt kortfritt.

Når du har valgt Vipps som betalingsmåte, blir de bedt om å fullføre betalingen i Vipps - akkurat som når de betaler med Vipps andre steder.

top-navigate-icon.png