Verdensledende merkevare innen designer saccosekker og moderne modulsofaer for hjem og hage.

Ambient Lounge Norge

Først og fremst ønsker vi deg velkommen og vi ønsker å gjøre leveransen så enkel og effektiv som overhodet mulig for deg.

SACCOSEKK TREKK + SACCOSEKK PERLER (Funnelweb System)

Vårt leveringsalternativ sikrer deg en transparent og lav fraktkostnad på bare 299,- kr for hele din ordre (eller gratis frakt på utvalgte varer)

Det tar i gjennomsnitt 5-12 virkedager for å levere produkter til kundene våre. Når leveransen sendes vil du motta en email med et sporingsnummer, slik at du kan følge fremgangen i leveransen. Så snart varene er sendt ut fra vårt system, så eierskapet overført til kjøperen. Vi tilbyr også lokal levering gjennom vår egen eller tredjeparts leveringstjeneste.

Trekket og isoporperlene sendes hver for seg. Med Funnelweb System til hjelp er det derimot enkelt å synke inn i komplett komfort etter en rask oppfylling av saccosekken. Dette systemet lar deg fylle sekken til ditt foretrukne nivå. For spørsmål knyttet til fyllingen, ikke nøl med å kontakte oss eller å besøke vår informasjonsside om fylling. Du vil ofte motta nok isopor perler til å fylle din saccosekk til randen, og ofte vil du også sitte igjen med litt ekstra etter dette. 
Om du ønsker å kontakte oss angående din ordre, vennligst bruk email adressen hei@ambient-lounge.no og oppgi ditt ordrenummer, eller ring oss på +47 403 34 453

Det er seks punkter som er spesielt viktige:

1.Om du bestiller fra et land utenfor Norge, så er du ansvarlig for importskatter og andre kostnader knyttet til frakt over landegrenser. Dette er ditt ansvar og ikke Ambient Lounge Norge sitt. 
2. Du bør forsikre deg om at du kan være tilgjengelig ved den spesifiserte adressen når produktet leveres. Dette kan være hjemmeadresse eller jobbadresse for eksempel. Posten vil kontakte deg for å sette opp leveransen. Dersom du ikke er tilgjengelig for å motta produktet, så vil posten mest sannsynlig forsøke å levere neste dag. Allikevel kan du bli stilt ansvarlig for returkostnader, så vel som andre kostnader knyttet til en retur.
4. Dersom du har spesielle krav til leveransen, eller ønsker å legge igjen et notat til posten (for eksempel “ringeklokka virker ikke”), så kan du gjøre dette ved utsjekk. 
5. For hasteleveranser eller spesielle behov, vennligst ring oss og vi hjelper deg gjerne og bistår dine behov. Tilleggskostnader for 24-48 timers service kan gjøre seg gjeldende. 
6. Dersom du vurderer en retur av et produkt, vennligst les vår retur-policy, kontakt oss så vi kan gi deg den riktige returadressen for produktet.

top-navigate-icon.png