Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

leveringFørst og fremst ønsker vi deg velkommen og vi ønsker å gjøre leveransen så enkel og effektiv som overhodet mulig for deg.

SACCOSEKK TREKK + SACCOSEKK FYLLINGSMASSE (Funnelweb System)

Vårt leveringsalternativ sikrer deg en transparent og gratis frakt for hele din ordre.

Det tar i gjennomsnitt 5-12 virkedager for å levere produkter til kundene våre. Når leveransen sendes via Postnord eller Postens Norgespakke vil du motta en email med et sporingsnummer, slik at du kan følge fremgangen i leveransen. Vi tilbyr også lokal levering gjennom vår egen eller tredjeparts leveringstjeneste.

Leveringsmetoden avgjør hvordan du mottar produktet. Trekket og fyllingsmassen sendes vanligvis hver for seg. Med Funnelweb System til hjelp er det derimot enkelt å synke inn i komplett komfort etter en rask oppfylling av saccosekken. Dette systemet lar deg fylle sekken til ditt foretrukne nivå. For spørsmål knyttet til fyllingen, ikke nøl med å kontakte oss eller å besøke vår informasjonsside om fylling. Du vil ofte motta nok perler til å fylle din sakkosekk til randen, og ofte vil du også sitte igjen med litt ekstra etter dette.

Dersom vi velger lokal levering gjennom vår egen eller tredjeparts tjeneste, vil produktet bli levert ferdig fylt. Da vil sittesekken være klar for bruk rett ut av pakken, og du slipper bryet med ytterligere utpakking og håndtering av ekstra emballasje. Saccosekken kommer klar til avslapning, og du kan sette den der det passer seg i hjemmet.

Om du ønsker å kontakte oss angående din ordre, vennligst bruk email adressen kundeservice@ambient-lounge.no og oppgi ditt ordrenummer, eller ring oss på +47 403 34 453

Det er fire punkter som er viktige:

1. Om du bestiller fra et land utenfor Norge, så er du ansvarlig for importskatter og andre kostnader knyttet til frakt over landegrenser. Dette er ditt ansvar og ikke Ambient Lounge Norge sitt. 
2. Du bør forsikre deg om at du kan være tilgjengelig ved den spesifiserte adressen når produktet leveres. Dette kan være hjemmeadresse eller jobbadresse for eksempel. Posten vil kontakte deg for å sette opp leveransen. 
3. For hasteleveranser eller spesielle behov, vennligst ring oss og vi hjelper deg gjerne og bistår dine behov. Tilleggskostnader for 24-48 timers service kan gjøre seg gjeldende. 
4. Dersom du vurderer en retur av et produkt, vennligst les vår retur-policy, kontakt oss så vi kan gi deg den riktige returadressen for produktet.

top-navigate-icon.png