Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Ditt merke kan føles og ikke bare ses ...

Ambient Lounge innovative høy kvalitet kvalitets lenestoler representerer en fordel for reklame og bidrar til at merkevaren skiller seg ut. Hvorfor betaler jeg for å få min logo på Ambient Lounge-artikler? Det ville være en indirekte reklame for firmaet mitt. Det vil gi deg enda mer oppmerksomhet.

Annonsen din har en mye bedre innvirkning når publikum sitter på en lenestol med firmalogoen din og samhandler med den hyggelige følelsen den møter. Ved å trykke på materialet, kombinerer logoen med omgivelsene. Salongstoler bidrar til å skape et godt inntrykk av det selskapet du representerer. I tillegg til dette, kan du forestille deg hvor enkelt det ville være på slutten av kampanjens tomme geiter, og lagre dem deretter lett til en fremtidig kampanje.

Hva vi kan tilby

Vi ta inn bestillinger på alt fra 10 til 10 000 lenestoler. Vi har allerede et fantastisk utvalg av farger og materialer som er klare til å motta din broderte eller trykte logo, begrenset kun av fantasi ... og budsjett. Vi kan tilby andre materialer eller ferdigvarer hvis bestillingen er stor nok. Du kan være sikker på at vår globale kompetanse vil stige til forventningsnivået, og du vil få noe riktig for arrangementet ditt om det kjører i et showroom, det er en utendørs festival eller bare en markedsføringskampanje.

Company details

Kontakttop-navigate-icon.png