Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Garanti

Vår garanti på 12 måneder dekker alle defekter knyttet til materialer eller feil i produksjonen.
Garantien dekker IKKE rifter, flekker, eller andre skader som er påført grunnet bruk (Dette gjelder ikke dyresenger, da vi tilbyr en garanti på opptil 12 måneder for disse. Dette inkluderer blant annet biteskader).

Hundesenger

I usannsynlige tilfeller der hundesengen blir revet i stykker, av for eksempel store hunder med skarpe tenner, tilbyr vi flere løsninger vi mener er gode for begge parter:

Rabatt – Mange hunder blir glade i sengene sine, og selv om det er en liten rift på siden for eksempel, kan det være like greit å beholde sengen. Velger du dette alternativet, så vil vi gi deg en rabatt i retur.

Reparasjonskit + rabatt – Ved skade på hundesengen, vil det i de fleste tilfeller være nok med en liten reparasjon. Velger du å gjøre denne selv, så kan vi sende reparasjonskit til din adresse. Det er selvfølgelig gratis, og du får også en rabatt.

Refundering – Dersom du ønsker pengene refundert, skal vi selvfølgelig respektere den garantien vi har gitt deg. I dette tilfellet sender du sengen til oss, og så snart vi har mottatt den på lager, blir pengene overført.

Nytt pelsdekke og base – Dersom det skulle vise seg at kun pelsdekket eller basen ble skadet av hunden, anbefaler vi å bare bytte ut dette. Da slipper du å sende inn hele senga. Nytt pelsdekke eller base sender vi til deg helt gratis som en del av garantien.

 

Vi tilbyr også et åpent kjøp de første 30 dagene, slik at du kan anse hvorvidt hunden bruker senga eller nei.

 

Rettferdighetspolitikk

Hvis vi mistenker et misbruk av garantien vår (forsettlig skade, retur av produktet ved slutten av garantiperioden, annen etisk urettferdig praksis) forbeholder vi oss retten til ikke å tilby garantiservice.

Vi tilbyr et kvalitetsprodukt og vil at garantien vår skal bevise dette. Samtidig finnes det enkelt hunder som klarer å lage rifter og skader på våre slitesterke senger, om og om igjen. Dersom skadene dukker opp jevnlig, ber vi disse eierne om å ikke benytte seg av garantien flere ganger. Det finnes mange gode løsninger som vi kan hjelpe deg med. La oss ta en prat og komme frem til en god løsning for begge parter!

 

Returpolitikk

Som en verdsatt kunde ønsker vi at du skal føle deg komfortabel og sikker på ditt kjøp. Vi er sikre på at du vil regne våre saccosekker som verdens beste, men i tilfelle det er noen problemer knyttet til din ordre, så tilbyr vi 14 DAGER PENGENE TILBAKE GARANTI.

Dersom du ikke er fornøyd med din ordre innen 14 dager etter fullført kjøp, så har du rett på refundering for kostnaden av produktene (ikke inkludert fraktkostnader) så sant produktene ikke har vært brukt. Uansett grunnlaget for retur, faller returkostnadene alltid på kunden. Når det gjelder hundeseng, en ekstrakostnad på 250,- kr kan forekomme ved nødvendig vask av returnerte senger. Produkter kjøpt gjennom vår nettside kan returneres for full refundering i henhold til vår retur policy, så sant du har kontaktet oss innen 14 dager etter kjøpet og at produktene blir sendt i en tilstand som gjør det mulig å selge dem igjen. Vennligst bemerk at vi ikke refunderer kostnader knyttet til postering som du har betalt, med mindre vi har sendt feil produkt eller et produkt med feil. Vennligst også bemerk at vi sjekker hvert enkelt returnert produkt, og dersom vi mener at feilen er selvpåført, så vil ikke kostnaden av produktet refunderes. Refusjonen overføres til den opprinnelige kjøperen.

Dersom du mener at produktet har en feil, vennligst kontakt oss umiddelbart for en samtale. Bilder er en veldig god hjelp dersom du kan gi oss dette.

top-navigate-icon.png