Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

En historie om dyr, unger, hundesenger og flytting.

Anders og Anne flyttet nylig til byen, men de hadde litt problemer med timingen. Først og fremst booket de sine to veldig gamle hunder inn på en kennel da de flyttet til Oslo. Da dagen endelig kom, så hadde de forvekslet dagene, og kennelen var helt full. Etter noe diskusjon, fant eierne et sted, med en liten hage og en stor, men ganske så skitten hundeseng. Mot sin vilje, så forlot de hundene, mens de lovte dem på hundespråket at de ville elske sitt nye hjem som ville fullføres med de beste hundesengene som kunne bli funnet.

De ble ivrige da de oppdaget Ambient Lounge sine saccosekker for hunder, og derfor bestilte de to stykker online for levering umiddelbart. Tre dager senere flyttet de til Oslo, men der fant de ut at postmannen allerede hadde forsøkt å levere hundesengene, men ingen var naturligvis hjemme. De skyndte seg til postkontoret og plukket opp de to hundesengene, kun for å se at når de kom tilbake, så rygget mannen som skulle fylle sengene med isopor perler ut av innkjørselen. Heldigvis fikk de tak i ham før han fikk kjørt av gårde. De neste dagene pakket de ut og fikk slått seg ned i huset, da med lite hjelp av sine to barn, som hadde bestemt seg for at hundesengene var de mest komfortable sengene i hjemmet, og derfor slappet de av i disse ved enhver anledning. Innen hundene hadde ankommet, så ville ikke barna gi fra seg sengene, og de bevegde seg kun da Anders lovte at han skulle kjøpe en saccosekk til hver av dem.

Innen en uke hadde de to splitter nyeAmbient Butterfly Loungers i stua si, mens de to hundene koste seg på sine senger på balkongen.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png