Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Butterfly sofa saccosekk for utendørs bruk

Butterfly Sofa Blackrock (Sunbrella)

For bedre avslapping, den allsidige designperlene i Butterfly sofa utendørsmøblerfamilien er en «game-changer» når det kommer til komfort…

Fascinerende skapninger disse sommerfuglene. Viste du at de har fire forskjellige stadier i livssyklusen sin? Hvert enkelt av disse har et eget formål. Sommerfugler er også for det meste polymorfer, noe som betyr at de har evnen til å ta mange former.

Vi vet ikke helt sikkert om det var dette som var i tankene til designeren av Ambient Lounges Butterfly Sofa saccosekker, men det var dette vi følte første gang vi prøvde dem ut. Som en av sommerfuglenes fire stadier kan disse møblene omslutte deg som en kokong. Og i likhet med deres polymorfisme, kan men sitte, krølle seg samme, slappe av, legge føttene høyt og hvis dere er små nok kan du gjøre alt det overnevnte med den dere vil.

Stabile, men koselige, disse utemøblene (som du aldri viste at du kom til å bruke så mye innendørs) er laget for oss som elske både innendørs og utendørs. De har elementer som lett beveger seg mellom salong, balkong og terrasse som om de var ett. Mens moderne møbler ofte er store og tunge, er Ambient Lounges Butterfly Sofa-serie laget stilige elementer som enkelt kan flyttes mellom de forskjellige plassene uten at du trenger å anstrenge deg.

Gjør det klar til å reise ut av byen og til hytta på fjellet mens vi laster bilen for deg. Denne gangen er det ikke nok med ski og ullundertøy, vi tar også med Butterfly-stolen.Når vi endelig er fremme, kan den settes frem på terrassen. Her kan vi nyte en Kvikk Lunsj og litt kakao. Eller kanskje et rødvinsglass foran peisen på kvelden.

Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)

Slapp maksimalt av med fotskammelen Wing Ottoman.Komplett med avtakbar pute i memory foam som er svært behagelig for føttene etter en lang dag i skisporet.

Har kan vi grille pølser og spise appelsiner. Nyte avslappende kvelder med en god bok eller strikketøyet etter en lang dag på fjellet. Kun fantasien setter grenser. Laget av slitesterkt, supermykt stoff med polstret veving gjør at den moderne Butterfly-loungen raskt blir din favoritt. Dekket i Sunbrella – en markedsleder innen innendørs- og utendørsstoff med polstring, gjør at møblene tåler sol og beholder fargen samtidig som den har UV-beskyttelse og er motstandsdyktig mot vann, klor, salt og mugg. Det pustende stoffet forhindrer kondens.

Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)4
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)5

Tilgjengelig i Crimson Vibe , Mudhoney Dune, Limespa og Black Rock (sistnevnte er vevet med to dype farger, kull med individuelt stoffpanel og subtile konturerte rør). Her finnes et alternativ for deg uavhengig av din individuelle stil. For de som ønsker å bruke litt mindre penger, finnes det en rekke farger i UV-kvalitet AA+ stoff og førsteklasses møbler til en litt billigere pris. De som er på utkikk etter møbler spesifikt for innendørs bruk, bør ikke lete lengre enn, disse Butterfly innendørsstolene er dekket med et kommersielt stoff som ofte finnes på kafeer, i hotellobbyer og på kinoer.

Dårlig plass? Ottomanen alene gir balkongen din et ekstra flott utrykk. Siden den er så lett å flytte passer den perfekt til å ta med på piknik, utendørs kinoer, festivaler og ved bassengkanten. Glem pikniktepper, plaststoler eller å sitte på bakken.

For å fullføre det perfekte drømmesettet ble Versa-bordet utviklet.

Bordet er prikken over i-en for utendørsmøbler. Med den 5 mm tykke akrylbordplaten har den aldri sett bedre ut med en flaske bobler og fingermat som pryder den. Bordet er også tilgjengelig i Black Rock Sunbrella-stoff,som enkelt kan kombineres med letter Mudhoney Dune eller Silverline-toner.

Uavhengig av om du trenger et sted å jobbe med den bærbare datamaskinen din, du vil nyte solen på ettermiddagen, tar en pause i hverdagen med din kjære eller underholder

venner med en liten fest – Ambient Lounge’s utemøbler er der for deg. Her får du uimotståelig komfort, designbevisst utseende og variasjon som passer til enhver livsstil.

Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)6
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)7
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)8
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)9
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)10
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)11
Butterfly Sofa Outdoor (Sunbrella)12

- Kilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png