Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Evolution Utendørs Saccosekk

Evolution Utendørs Saccosekk

Stilren, lett og vanntett, Ambient Lounges allsidige utendørsmøbel er den ideelle følgesvennen på tur…

Navnet indikerer allerede at dette er en oppgradering av Ambient Lounges originale premium saccosekk.Evolution er mer på å forme fremtiden innen stue- og utendørsmøbler. Designerne har tenkt fremover og forvandlet den enkle saccosekken til et moderne, mykt møbel med flotte strukturer som gir en komfortabel og funksjonell lounge eller stol.

Takket være det store utvalget av farger , er denne lettvekteren et produkt som tar seg godt ut i et hvert hjem og på enhver terrasse. Ja, for takket være utendørsversjonen, som Crimson Vibe og Black Rock , kan de faktisk brukes utendørs. Sunbrella-stoffet kombinerer farge, tekstur og mønster for en unik følelse, samtidig som det er et slitesterkt stoff med egenskaper som beskytter mot solbleking og er svært enkel å rengjøre.

Versjonene Sliverline og sommerlige Raspberry Polo er dekt med grad AA+ UV-stoff og designet for å frastøte seg fukt og regn ved hjelp av det polstrede, vannavstøtende tekstilet med internt elastisk system, noe som betyr at disse tilpasningsvennlige møblene kan stå ute året rundt med minimalt vedlikehold. Selv om, etter vår mening, er du ikke sinnsforvirret

Evolution Utendørs Saccosekk1

hvis du tar dem med innendørs når anledningen passer seg. Fargen og strukturen gjør tross alt at saccosekkene styler opp stuen.

La oss ta turen tilbake til 1998, der Ambient Lounge grunnlegger Grant Morris og hans voksende kreative team tok inspirasjonen fra «den kreative australske moderne interiørdesignlandskapet, blandet med en avslappende livsstil og et hint av Melbourne kaffe- og urbankultur». Det er nettopp denne inspirasjonen som har ført frem til en vellykket forandring av saccosekken til et seriøst, ønsket designer produkt. Morris og teamet er forandret «sittesekkenvi allehadde

da vi var boybandbesatte tenåringer» til et designermøbel. I dag brukes den som et gjemmested fra hverdagen og teknologien vi bare kunne drømme om som tenåringer.

Evolution Utendørs Saccosekk3
Evolution Utendørs Saccosekk4

Lettheten og evnen til å tilpasse seg er det som gjør Evolution stolen til en ideell følgesvenn på reise. Den kan lett få plass i de aller fleste biler og enkelt bæres rundt på veien på målet ditt. Uavhengig av om du stikker av for en avslappende helgetur og tar med favorittstolen for å nyte et glass vin etter en lang arbeidsuke eller du er ute i parken eller på stranden for å fange noen etterlengte solstråler, Ambient Lounges sofistikerte, vannavstøtende design stol er din fleksible venn.

På vei opp de lange og svingete veiene opp til hytta ved Sørlandskysten. Langs veien fant vi en fantastisk rasteplass og vi trengte alle en etterlengtet pause i all kjøringen. Solen skinte og himmelen var blå, en sikkerlig fin sommerdag! Vi hadde med oss matpakke fylt opp med reker og brød, som vi fortærte

Evolution Utendørs Saccosekk5

mens vi slappet av i våre stilige og allsidige Evolution saccosekker.

De som ønsker å «gi alt» for å oppnå best mulig komfort må bare teste ut Ottoman fotskammel. Fotskammelen er tilgjengelig i akkurat de samme fargene som Evolution-serien, så her kan du ha føttene høyt med stil. De slitesterke, fylte puffene løfter tilfredsheten din til helt nye nivåer og er enkle å rengjøre. Ikke bare er de flotte som tilbehør til stolene, men de kan også gi ekstra sitteplass både innendørs og utendørs når det dukker opp besøk. Så sett deg ned å nyt favorittboken din og synet av en Ottoman med flott design.

Ambient Lounges utvalg innen designrike myke møbler er fylt med høykvalitets perler som det patenterte Funnelweb™ Zip&Tip-systemet for rask og enkel tilføring av nye perler. Dette gjør det mulig for deg å bestemme fyllmengden i dine møbler for et moderne og behagelig resultat. Møblene er lette og tåler vær og vind. Det australske designerselskapet har klart å vise at stil og tøffhet hører sammen.

Evolution Utendørs Saccosekk6
Evolution Utendørs Saccosekk7
Evolution Utendørs Saccosekk8
Evolution Utendørs Saccosekk9
Evolution Utendørs Saccosekk7
Evolution Utendørs Saccosekk12
Evolution Utendørs Saccosekk13
Evolution Utendørs Saccosekk16
Evolution Utendørs Saccosekk17

- Kilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png