Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Ambient Lounge Modulsofa

Modulær Sofa

Slapp av med det australske designermerket som har løftet den ydmyke saccosekken til nye høyder…

Siden Piero Gatti, Cesare Paolini og Franco Teodoro designet den aller første i 1969 har sakkosekkenekommet langt. Lagd av lær, semsket skinn, kordfløyel og polyester i en rekke størrelses og former fylles sekken med isoporperler og brukes til kasting, sparking, sjonglering og til og med som ammunisjon for lekepistoler. Til tross kjenner du de kanskje best som møbler, nærmere bestemt fenomenet som ga trioen en plass i de flestes hjem – saccosekken.

Viste du at saccosekker ikke bare er forbeholdt oss tobente? Hva med å la menneskets beste venn nyte den gode følelsen av en hundeseng med høyest komfort? Vi lar våre kunder snakke for seg selv og er stolt over å kunne presentere deg våre hundesengersom er solgt til over 1 000 000 fornøyde kunder over hele verden.

Tilbake til oss mennesker. De aller fleste forbinder saccosekken med barndommen. Tenåringsrommet fylt opp med plakater av

smilende boybands. Slenge seg ned i den utslitte saccosekken for trøst etter de forferdelige nyhetene om at en av de smilende guttene på plakaten har forlatt bandet med tungt hjerte for å satse på sin solokarriere. Men sammen med deg har også saccosekken vokst opp. Møt Ambient Lounge®, et designermerke fra Melbourne,som har tatt barndomsvennen til et helt nytt nivå – strukturell, komfortabel og ikke minst stilig!

Inspirert av australsk interiørdesign og Melbournes kjente kafékultur, har merket gjort om på saccosekken siden 1998 – den gang da konseptet kun var en tanke i designeren Grant Morris sitt hode. Med mindre sekk og mer designmøbel har Morris endret den sjenerte saccosekken til et produkt man ønsker seg, og det har han klart ved å lage et mykt modulært møbel som kan arrangeres til å passe ethvert rom. En liten 50 kvm leilighet? Takterrasse? Hjemmekino, sparsom plass eller kontor? Ambient Lounge®s produkter består av

strukturerte, vatterte, elastiske, premium stoffer og «sekker» med stil – sett som er høy på komfort og stil, men tar liten plass og komplementerer et hvert hjem.

Modulær Sofa4

Ambient Lounge® har forpliktet seg til å designe banebrytende lounger med behagelige toner som utfyller hjemmet og livet ditt, og har med dette lansert sitt mest omfattende sett hittil. En produktserie bestående av Modular Link Corner, Modular Link Single, Twin Couch og Twin Ottoman danner et gigantisk stykke av klasse A lounger.

Et øyefangende hjørnestykke, designet for å enkelt kunne festes til en matchende dobbelsofa og/eller midtsete med glidelås Modular Link Corner er saccosekken fra gudene. Med en høyde på 80cm, bredde på 110 cm og høyde på 70 cm er den enkel modulerbar og settes høyt bland designere. Akkurat det du trenger for å strekke deg etter favorittboken din eller ta igjen som forfalent arbeid.Modular Link Single er virkelig lett og gjør alt enda bedre når den kombineres med Twin Ottoman; to enkle ottomaner som samles for å denne en søt terning som kan brukes som sete, puff eller sidebord. Sammen kommer disse individuelle søttassene sammen for å danne en helt ny helt – et stort buet stykke som ser ut som det er tatt rett ut fra et herskapshus i Hollywood Hills.Den behagelige 2-seteren TwinCouch kan enkelt brukes sammen med de andre modulene for enkelt tilpasning til et hvert rom. Alle disse modulene kan du sette sammen som du ønsker

Modulær Sofa2

og med dette lage en stor saccosekk som passer inn i ditt liv.

Modulær Sofa2

Vi har kommet et langt stykke fra den aller første reisen med Gatti, Paolini og Teodoros design og din barndomsvenn. Ambient Lounge® har designet et episk modulært loungesett som tar med saccosekken til hautecoutore eller Michelin-stjerner. Grenser presses og utseende er upåklagelig, dette er revolusjonerende produkter som kan endre måten du slapper av på.

Modulær Sofa3
Modulær Sofa4
Modular sofa sets18
Modular sofa lady
Modular sofa set
Modular sofa set1
Modular sofa set12
Modulær Sofa11
Modulær Sofa12
Modulær Sofa12
Modular sofa sets17
EModulær Sofa7
Modulær Sofa8

- Kilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png