Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Twin Avatar Sofasett

Twin Avatar Sofasett

Slapp av med det australske designermerket som har løftet den ydmyke saccosekken til nye høyder…

Innendørs - og utendøsmøbler – ambisjonen, livsstilsdrømmen. Å sette sammen det beste fra begge verdener i ett og samme rom, evnen til å gjennomføre en overgang mellom de to uten å måtte endre på noe. Nettopp dette er et konsept australske moderne møbeldesignerne, Ambient Lounge, vet mer enn litt om. For australierne er dette en livsstil, en livsstil mange prøver å oppnå – mer tid til avslapping i spiral betydning.

Twin Avatar sofaserie fungerer perfekt både innendørs og utendørs med de uklare, moderne linjene. Plysjen er behagelig for øynene, men mest av alt er det fleksibelt og behagelig. Designet er laget for avslapping. Dette myke møbelsettet ser flott ut både innendørs og utendørs. Ikke nok med at de har justerbare og avtagbare nakkestøtter – Ambient Lounge-serien kan enkelt gjøres om til enkle Avatarer ved hjelp av glidelåsen, noe som lar deg skille duoen og komme deg unna den travle hverdagen når du trenger det.

Twin Avatar er laget av en vidunderlig og slitesterk vevduk og er en tungvekter når det kommer til stil. Modellen er luksuriøs og gir kroppen ful støtte – uavhengig av om du er 2 meter høy eller 1,50 m. Nakkestøtten kan

enkelt justeres for å passe enhver størrelse og gi god komfort uansett. Her har du fleksibilitet, Twin Avatar Deluxe passer likegodt i hjemmekinoen, spillerommet eller stuen.

Flere av oss bor nå i byer enn noen gang før, dette krever at vi blir smartere med tanke på plass. Vi må finne måter å leve enkelt, men fortsatt fantastisk. Vi ønsker å finne kombinasjoner av høy teknologi, tidløst design og respekt for miljøet i en enkel løsning. Dette er fult mulig, du trenger bare riktig merke – Ambient Lounge er en av disse.

Utviklet for over 20 år siden med et ønske om å smelte sammen en avslappet livsstil og antydninger av Melbourne kafeer og en urban kultur med et kreativt moderne interiørlandsskap, har de forvandlet den tradisjonelle saccosekken til ambisiøse og funksjonelle møbler. Alle disse førsteklasses saccosekkene er i mange tilfeller vanntette og finnes for både utendørs og innendørs bruk.

Dekket i den nøytrale Eco-vevingen, ser denne designer saccosekken ut som den er laget for den solrike terrassen på hytta, men samtidig passer den flott i dagligstuen. Ta deg noen minutter avslapping i en travel hverdag. Svar på noen e-poster. Her kan du både jobbe og slappe av, eller bare slappe av og nyte en god bok.

Modulær Sofa2
Twin
Twin Avatar4
Modulær Sofa5

Avatar-sofaen kan brukes til å se på filmer, trykke på telefonen eller skrive ned notater. Se verden gå forbi, mens du slurper i deg litt vann fra en flaske stående på det matchende, ultrastabile og mangfoldige Versa-bordet. Nyt dagen og ro ned tempoet.

Smart living, city living, Ambient Lounge’s Twin Avatar-serie er en luksusløsning som

gir deg mulighet til å få mest mulig ut av ethvert rom. Nakkestøtten, fotstøtte, avslappende i saccosekken din. Fungerer like godt utendørs som innendørs. Her kan du nyte en ettermiddag fylt med Netflix. Disse myke møblene er idyllisk og ikonisk.

Twin Avatar5
Twin Avatar6
Twin Avatar7
Twin Avatar8
Twin Avatar9
Twin Avatar10
Twin Avatar11
Twin Avatar12
Twin Avatar13
Twin Avatar14
Twin Avatar15
Twin
Twin Avatar17

- Kilde

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png