Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

BBB`s Gardeners World mottarpris

Flott utendørs design har vært en lidenskap for BBC helt siden den første episoden av Gardeners World gikk på lufta i 1968. I år involverte Ambient Lounge seg.

Tradisjonelt vil TV programmet ta for seg relativt mindre flater for sine hagedesign – og årets sesong var heller intet unntak fra dette. Hvert design team ble igjen gitt hver sin lille flate med grass hvor de kunne utføre sin magi, og resultatene ble ofte overraskende gode. Et bredt utvalg av gartnertalenter, fra de klassiske til de moderne, og til og med noen skikkelige sprø stiler, ble vist frem. Gartnerhobbyen er helt klart ikke bare for den eldre generasjonen lengre. Dessuten har opplevelsen utendørs blitt oppgradert med komfortable og vakre utendørsmøbler, så vel som strålende grønne planter og kunstverk. Fra hager på taktopper, til klassiske hager bak huset, så har Storbritannias smak for hager virkelig tatt opp kampen med både Middelhavsnasjonene og Australia.

Underholdende hage: Det handler ikke om skjegget: 

Vi ble invitert til å jobbe med to skjeggete karer som så ut som de kom rett fra en hipster kafe i London. Monty Richardson og Peter Cowell blir ofte bare referert til som ”TheHairy Gardeners”. De sendte oss 3D-maler av sin visjon for hvordan vår Butterfly Sofa i Sunbrella materialet ville tilby både avslapning og godt design utendørs.

Satt opp med oppgaven å designe hagen til et par med unge barn som bodde midt i byen, så transformerte ”TheHairy Gardeners” denne betongjungelen til en underholdende hage, med enkle, men spennende funksjoner.

Hvordan gjorde de det? A) De lagde et avslapningsområde med peis for kos selv på vinteren. Her inkluderte de også to Ambient Lounge Butterfly Sofas i Sunbrella materiale. B) De utvidet baren, grillen og spiseområdet med materialer i tre og omringet området med vakre, grønne planter. Dette området er nå perfekt for å underholde gjester. C) De blandet inn kunst med de mange fargerike plantene, noe som fremhevet mange lag av hagen og skapte en god atmosfære.

I deres hipster hage ga de oss inspirasjonen til hvordan våre myke møbler kan passe til enhver plass utendørs.

Har du større plass utendørs og planlegger et prosjekt som beskrevet ovenfor? Send dine ideer til oss på hei@ambient-lounge.no eller +47 403 34 453. Se nærmere på hvorfor våre stilige utendørs saccosekker er valget til ”TheHairy Gardeners” og mange kjente designere.

Om ”TheHairy Gardeners” – Monty Richardson og Peter Cowell har vunnet mange priser for sine gartnerferdigheter i Lancashire området. For mer informasjon, se: http://hairygardeners.co.uk/

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png