Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Alexi`s Place (Santorini) er preget av godt design. Ambient Lounge sin effekt på en Airbnb.

Dette er stedet der utsiktene er til å dø for, frierier blir utført, bryllupsreiser så vel som andre turister møtes, og ikke minst hvor middagen tar godt over 2 timer med herlig Middelhavsmat.

Oia, Santorini, Hellas.

Sjøen er en dyp blåfarge, mens himmelen er en lysere blåfarge, luften er frisk, og nærmest alle bygninger har hvitt i seg der de ligger på rekke oppover fjellsiden.

Dette er stedet der utsiktene er til å dø for, frierier blir utført, bryllupsreiser så vel som andre turister møtes, og ikke minst hvor middagen tar godt over 2 timer med herlig Middelhavsmat.

Dette er stedet der ethvert møbel blir nøye utvalgt for komfort. Et sted der du kan ta avslapning til et nytt nivå.

Dette er den typen sted der Ambient Lounge tilhører.

Grekere oppdaget Ambient Lounge da de ferierte i Australia – og de skjønte med en gang at de ville inkludere disse stolene i sin portefølje av møbler. Ambient Lounge fungerer her som et mykt sittemøbel med godt design som er en stor kontrast til de harde og hvite veggene. Dessuten står de nøytrale fargene også i sterk kontrast til det naturlige landskapet utendørs. Ambient Lounge byr på materialer som føles gode mot huden, og ikke minst kjøler deg ned. Nyt en pause fra sola og les en bok, eller ta deg en lur i dette stressfrie miljøet.

Det er nettopp dette stressfrie miljøet Alexi`s Place ble til, og nå er dette feriehjemmet alle skulle ønske at var deres. Nå kan du faktisk leie Alexi`s Place gjennom Airbnb.

Reservasjoner av Alexi`s Place kan utføres her: https://www.airbnb.ae/rooms/26737665

Dersom du eier et hotell eller en privat Airbnb leilighet, så må du gjerne kontakte vårt Ambient Lounge team av designere for et spesialtilbud på våre møbler.

Tips for å forbedre din Airbnb leilighet sitt interiør og tiltrekke deg flere leietakere og ikke minst høyere inntekter:

 

  • Vær modig
  • Skill deg ut fra mengden
  • Beskriv leilighetens ”personlighet”
  • Tilby fordeler
  • Fokuser på ting som fremhever atmosfæren
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png