Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Portugisiske studentboliger som setter en ny standard verden over

Studentboliger er ikke lenger det de en gang pleide å være... og takk Gud for det!

Collegiate AC designer noen av verdens mest luksuriøse studentboliger – boliger som byr på noen av de beste vilkårene for det å leve og lære. Denne nye boligen i Lisboa, Portugal, ble ferdigstilt i starten av 2018, og er kanskje en av deres aller beste. 

Ambient Lounge har samarbeidet med mange av Collegiate AC sine prosjekter i både Storbritannia og resten av Europa for å tilby luksuriøse og myke sitteplasser som studentene elsker. Private luksusrom for studenter (som virkelig setter de fleste hotell i skyggen) har store soverom, premium senger, ny og spennende kunst, kompakte designerkjøkken, og sist men ikke minst Ambient Lounge sine saccosekker. Våre lette Ambient Lounge Modular sitteplasser er perfekte for studentlivet og de kveldene en sitter oppe sent – eller når en bare ønsker å bevege seg rundt i hjemmet og ta med seg sitteplassen.

For store arrangementer, slik som kinoer og presentasjoner på campus, så kan våre Ambient Lounge TwinCouches benyttes.

Utendørs svømmebasseng og kunst fra Portugal sin versjon av kjente Banksy (best kjent som en mystisk gatekunstner innenfor graffiti) gjør virkelig disse studentboligene attraktive. Det er kanskje ikke så rart at de ble kåret til verdens beste.

For mer info se CollegiateMarquês de Pombal eller Collegiate AC sin hjemmeside.”

Ambient Lounge er en av verdens ledende tilbydere av sitteløsninger både innendørs og utendørs for studenter. Dersom du designer et prosjekt for studentboliger, så kan Ambient Lounge bistå deg med tilpassede designmøbler av kvalitetsmaterialer for ditt prosjekt. Vennligst kontakt oss på hei@ambient-lounge.no.

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png