Go toLogge inn Go toRegistrer deg

Ambient Lounge - verdensledende merkevare innen sakkosekk, modulsofa og hundeseng

Jobb Bedre. Kreative Løsninger, Produktivitet, og Ambient Lounge.

På vei mot 2020, så endrer både kontorene og måten vi jobber på seg. Et ambisiøst og spennende kontor er nå et viktig innslagspunkt for å kapre så vel som å beholde de beste talentene.

Fri, tid til tankeprosesser, og avslapning kan være helt kritisk i henhold til de ansattes produktivitet og kreativitet. ”Kaffepausen” er ikke lenger noen minutter der alle presser seg inn på et lite kjøkken. Ordentlige pauserom er tilpasset de ansatte og deres velvære på arbeidsplassen. Dette inkluderer både design og komfort. Ambient Lounge har stått sentralt i denne transformasjonen av pauserom med sine komfortable, fleksible og vakre saccosekker. Den gamle ideen om å kaste dvaske saccosekker inn på pauserommet kan du nå bytte ut med ideen om å innføre myke møbler med flotte linjer og godt design. Det er her Ambient Lounge finner et nisjemarked mellom tradisjonelle møbler og myke møbler.

Ambient Lounge er nå førstevalget for interiør designere innenfor kontorprosjekter fra Tokyo til Sydney, Singapore, Santiago, Buenos Aires, og helt til Moskva.

Dynamiske firmaer i Storbritannia slik som Gymshark (et raskt voksende selskap) og CAD har vært gode eksempler på hvordan Ambient Lounge sine produkter bryter med de tradisjonelle og kjedelige datamaskinene og stålkonstruerte kontorene ofte vi ofte kjenner til.

Produktene fra Ambient Lounge skaper en vennlig og sosial atmosfære som de ansatte ønsker. Gymsharks ansatte slapper ikke bare av i Ambient Lounge sine saccosekker, men de jobber faktisk også fra disse. Er du del av et selskap som vurderer Ambient Lounge sine produkter i kontorlandskapet, så kontakt oss gjerne. Våre arkitekter kan jobbe med å tilby tilpassede alternativer for akkurat ditt kontor. Vi vil forsikre oss om at våre møbler tar ditt kontor til et helt nytt nivå. Samtlige av våre produkter er tilgjengelige i 3D-filer for gjennomgang før prosjektet. Kontakt oss gjerne på hei@ambient-lounge.no eller +47 403 34 453

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Alle kommentarer må bli godkjent av administrator

top-navigate-icon.png